Κυπριακή Αγορά Ακινήτων

Κτίριο 652m² προς ενοικίαση στην Επαρχία Λεμεσού

 • Δημοσιεύτηκε: πριν από 3 μήνες
 • Τροποποίηση: πριν από 2 λεπτά
 • 652m ²
16 €/μήνα
Τιμή ανά m²
€25/m²
Κοινά Έξοδα
Δεν περιλαμβάνονται
Utilities
Δεν περιλαμβάνονται
 • Αριθμός αναφοράς ακινήτου: 551723 
 • Καλυπτόμενος χώρος, m²: 652 
 • Ενεργειακής απόδοσης: B+ 
 • Χώρος στάθμευσης: Ναι  
 • περιοχή: Λεμεσός
 • Ταχυδρομικός Κώδικας: 8250

Σημεία ενδιαφέροντος

Παραλίες
Εκπαίδευση
Ψυχαγωγία
Φαγητό
Κυβερνητικές Αρχές
Φροντίδα Υγείας
Αναψυχή
Καταστήματα
Αθλητισμός
Μεταφορά

Πρόσφατα ανακαινισμένο εμπορικό κτίριο γραφείων διαθέσιμο προς ενοικίαση, που βρίσκεται στην πιο αριστοκρατική εμπορική διεύθυνση στη Λεμεσό. Η ανακαίνιση θα ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο/Μάρτιο του 2024 και το κτίριο ολοκληρώνεται με την υψηλότερη ποιότητα προδιαγραφών και προδιαγραφών.

Όροφος 1 & 2: Το κτίριο αποτελείται από σύγχρονο ενιαίο χώρο γραφείων σε δύο ορόφους (223m2 ανά όροφο) που θα μπορούσαν να χωριστούν για να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες των ενοίκων. Ο χώρος γραφείων επωφελείται από άφθονο φυσικό φως, δομημένη καλωδίωση, ενσωματωμένο φωτισμό LED, καθαρό αέρα και ηχομονωτικές παροχές και σύστημα Daikin VRV με μονάδες οροφής με αγωγούς σε ψευδοροφές από γυψοσανίδα.
Υπόγειο: Ο μεγάλος ημιυπόγειος χώρος (206m2) έχει πολύ φυσικό φως και μπορεί να διαμορφωθεί εκ νέου ανάλογα με τις ανάγκες, σε επιπλέον χώρο γραφείου, αποθηκευτικό χώρο, γυμναστήριο ή χώρο αναψυχής για τους εργαζόμενους.
Roof-top: Το κτίριο επωφελείται από έναν πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο στον τελευταίο όροφο (220m2) με ανεμπόδιστη θέα στη Λεμεσό, που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για εταιρικά πάρτι και εκδηλώσεις.
Χώρος στάθμευσης: Υπάρχουν 6 αποκλειστικές θέσεις στάθμευσης στο πίσω μέρος του κτιρίου και επίσης δύο μεγάλοι χώροι στάθμευσης σε όλο το κτίριο με μεγαλύτερη διαθεσιμότητα στάθμευσης για τους εργαζόμενους.
Ασφάλεια: Το κτίριο επωφελείται από σύστημα κάμερας ασφαλείας (εξωτερικού & εσωτερικού χώρου) καθώς και από κεντρικό σύστημα συναγερμού πυρκαγιάς.
Υψηλές προδιαγραφές: Το γραφείο έχει τελειώσει με τις υψηλότερες τεχνικές και ηλεκτρικές προδιαγραφές, με μεγάλο χώρο διακομιστή σε κάθε όροφο, δομημένη καλωδίωση και πρόσβαση υψηλής ισχύος / CAT6A ethernet σε όλους τους χώρους. Ολόκληρο το κτίριο επωφελείται από εξειδικευμένα ηχομονωτικά παράθυρα και εσωτερικούς ηχομονωτικούς τοίχους σε ορισμένους χώρους. Οι κοινόχρηστοι χώροι έχουν τελειώσει με δάπεδα υψηλής ποιότητας, πλακάκια και είδη υγιεινής και η κουζίνα περιλαμβάνει ενσωματωμένες ηλεκτρικές συσκευές. 
Ολοκλήρωση: Σεπτέμβριος 2024

€16 500/month
Τιμή ανά m²
€25/m²
Κοινά Έξοδα
Δεν περιλαμβάνονται
Utilities
Δεν περιλαμβάνονται
 • Agency
 • RN:1141 LN:110/E
0/5

0 των 5

Επικοινωνήστε απευθείας με τον πωλητή
Ενεργοποιήστε το JavaScript στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να συμπληρώσετε αυτήν τη φόρμα.

Παρόμοιο με Κτίριο 652m² προς Ενοικίαση στην Επαρχία Λεμεσού