Κυπριακή Αγορά Ακινήτων

Διαμέρισμα 3 Υπνοδωματίων προς Πώληση στη Λάρνακα

 • Δημοσιεύτηκε: πριν από 7 μήνες
 • Τροποποιήθηκε: πριν από 2 εβδομάδες
 • 3
 • 3
 • Καινούργια
 • 105m ²
 • €410 000
 • + ΦΠΑ
 • ↓ 50 000 € (10.87%)
Τιμή ανά m²
€3905/m²
ΦΠΑ
Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή
ΦΠΑ για αυτό το ακίνητο είναι €20,500 or €77,900. Ο ΦΠΑ είναι συνήθως 19%. Αν είναι η πρώτη σας αγορά ακινήτου, μπορείτε να μειώσετε τον ΦΠΑ στο 5% για τα πρώτα 150τ.μ. του ακινήτου.
Τέλος μεταβίβασης τίτλου
Οχι

Ιστορικό τιμών

 • Αναφ. #: int001n3

Διαμέρισμα 460,000 Υπνοδωματίων Προς Πώληση στο κέντρο της πόλης Λάρνακας – Τίτλοι ιδιοκτησίας (Διαδικασία Νέας Κατασκευής) ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΗΣ !! (ήταν 18 € + ΦΠΑ) Μια συλλογή από 1 σύγχρονα διαμερίσματα ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων, τέλεια σχεδιασμένα για μοντέρνα ζωή στην πόλη. Βρίσκεται σε προνομιακή περιοχή της Λάρνακας, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από την παραλία και κοντά στην Αμερικανική Ακαδημία Κύπρου. Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν άνετους εσωτερικούς χώρους και ευρύχωρα μπαλκόνια. Τα ευρωπαϊκά κεραμικά πλακάκια σε μπάνια και χώρους καθιστικού, ντουλάπια κουζίνας και ντουλάπες υψηλής τεχνολογίας αποτελούν μέρος της εκτενούς λίστας χαρακτηριστικών που θα προσφέρει η ανάπτυξη. - 2 Υπνοδωμάτιο με μπάνιο και εντοιχισμένες ντουλάπες - 105 Υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες - Ενιαίο καθιστικό - τραπεζαρία και κουζίνα - Οικογενειακό μπάνιο - W/C επισκεπτών - Μη επιπλωμένο - Προβλέψεις για κλιματισμό - Προβλέψεις για ηλεκτρικές μονάδες θέρμανσης - Πρόβλεψη για ηλεκτρικές περσίδες στο σαλόνι - Διπλά τζάμια - Πάρκινγκ - Πύλες τηλεχειρισμού - Αποθήκη - Εσωτερικός χώρος 109 – 2 m26 - Κλειστή βεράντα 32 – 2 m50 - Ακάλυπτη βεράντα 105 – 2 m2 - Αποθήκη 3 – 2 m3 - Κοινόχρηστα TBC - Κοντά σε τοπικό καταστήματα και ανέσεις - Κοντά στην Αμερικανική Ακαδημία - 5 λεπτά από την παραλία - 6 λεπτά από το κέντρο της πόλης Λάρνακας - 001 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας - Κατάλληλο για μόνιμη κατοικία Κύπρου - Γρήγορη διαδρομή - Υπόκειται σε ΦΠΑ - Ενεργειακή απόδοση Μια Λάρνακα Η Λάρνακα είναι η έδρα του κύριου διεθνούς αεροδρομίου της Κύπρου, κοντά στην περιοχή Salt Lake, ένα μέρος όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε Swan's και Flamingo's που ζουν στη λίμνη. Στην παραλιακή του παραλία, τα καφέ και τα εστιατόρια είναι ήσυχα. Στην άκρη του κόλπου της Λάρνακας, η παραλία της πόλης της Λάρνακας με φοίνικες γεμίζει με καφετέριες, ταβέρνες, καταστήματα και μπαρ. Η ιστορική γοητεία προσδίδει στη σκηνή το κάστρο του φρουρίου, που χρησιμοποιείται τώρα ως το καλοκαιρινό πολιτιστικό κέντρο της πόλης. Η Λάρνακα είναι μια εξαιρετική βάση για να γνωρίσετε το κεντρικό και ανατολικό τμήμα της Κύπρου, και η γειτνίασή της με το Διεθνές Αεροδρόμιο και μια σειρά από πολυτελή ξενοδοχεία που έχουν αναπτυχθεί κατά μήκος των πανέμορφων αμμωδών παραλιών της την καθιστούν δημοφιλή επιλογή διακοπών. Η Λάρνακα είναι η σύγχρονη πύλη προς την Κύπρο, γνωστή για αξιοθέατα όπως η όμορφη εκκλησία του Αγίου Λαζάρου και ο χαλαρός πεζόδρομος με τους Φοίνικες. ———— * Τίτλοι ιδιοκτησίας (Διαδικασία νέας κατασκευής) * Σύντομη οδήγηση στην παραλία * Κοντά στην Αμερικανική Ακαδημία * Κατάλληλο για Μόνιμη Κατοικία Κύπρου – Γρήγορη διαδρομή * Υπόκειται σε ΦΠΑ * Εκτός σχεδίου – Ολοκλήρωση TBC * Ενεργειακή απόδοση Κέντρο Πόλης Λάρνακας Κέντρο Πόλης Λάρνακα Νομός: Λάρνακα Τύπος πώλησης: Προς πώληση Αναφ. #: INT3N14 Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 2024 Μαΐου 14 22:XNUMX

 • €410 000
 • + ΦΠΑ
 • ↓ 50 000 € (10.87%)
Τιμή ανά m²
€3905/m²
ΦΠΑ
Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή
ΦΠΑ για αυτό το ακίνητο είναι €20,500 or €77,900. Ο ΦΠΑ είναι συνήθως 19%. Αν είναι η πρώτη σας αγορά ακινήτου, μπορείτε να μειώσετε τον ΦΠΑ στο 5% για τα πρώτα 150τ.μ. του ακινήτου.
Τέλος μεταβίβασης τίτλου
Οχι

Ιστορικό τιμών

 • Agency
 • RN:845 LN:329/E
0/5

0 των 5

Επικοινωνήστε απευθείας με τον πωλητή
Ενεργοποιήστε το JavaScript στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να συμπληρώσετε αυτήν τη φόρμα.

Παρόμοιο με Διαμέρισμα 3 Υπνοδωματίων προς Πώληση στη Λάρνακα

 • Η INDEX είναι η μεγαλύτερη αγορά ακινήτων στην Κύπρο. Προσπαθούμε να φέρουμε τεχνολογία και δεδομένα που σχετίζονται με ακίνητα σε ένα μέρος.
 • Μήνυμα μας

Υποστήριξη

© INDX Ltd. 2023 Εγγεγραμμένος στην Κύπρο με αριθμό μητρώου HE443934.

Δεν είμαστε μεσιτικό γραφείο και δεν λειτουργούμε ως πρακτορείο.